Нагородження вихованців тенісу настільного на фестивалі «Kharkiv Sport City», приуроченого до Дня фізкультури і спорту!!!

11 вересня в Центральному парку культури і відпочинку ім. М. Горького відбувся Восьмий спортивний фестиваль «Kharkiv Sport City», приурочений до Дня фізкультури і спорту.

На центральній алеї парку було представлено понад 100 спортивних організацій та федерацій міста. Відвідувачі могли побачити показові виступи з черлідингу, акробатічного рок-н-роллу, художньої гімнастики, дзюдо, карате та ін. Також гості свята мали можливість спробувати себе в різних видах спорту, випробувати силу і спритність на тренажерах, взяти участь у конкурсах і спортивному квесті, а також отримати призи.

У відкритті спортивного фестивалю взяв участь секретар Харківської міської ради Ігор Терехов. Він привітав усіх присутніх з Днем фізичної культури і спорту та зазначив, що харків'яни регулярно доводять свою першість на спортивних змаганнях найвищого рівня.

На цьому святі наші спортсмени з тенісу настільного: Павлюк Максим, Єлхов Артур, Єлхова Кароліна на чолі з тренером Юношевою Людмилою Володимирівною отримали нагороди !!!


/Files/images/Павлюк Максим, Єлхов Артур, Єлхова Кароліна - призери з тенісу настільного всеукраїнських змагань 2021 .jpg

Кiлькiсть переглядiв: 34

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.